Passende bijles in Den Haag voor uw kind

Worstelt uw kind met een bepaald vak? Heeft het om bepaalde redenen een achterstand opgelopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor bijles in Den Haag. We bieden deze in verschillende vormen aan, bijvoorbeeld als persoonlijke begeleiding en uitleg bij bepaalde vakken. Dit is geschikt voor kinderen die moeite hebben met een bepaald vak, en het met de uitleg tijdens de lessen op school niet redden. Met de hulp van onze bijles in Den Haag kan het kind een eventuele achterstand inhalen, en ervoor zorgen dat het bijblijft met de stof. Ligt het probleem niet bij een specifiek vak maar bij het gebrek aan structuur en te snel afgeleid zijn? Dan is onze huiswerkbegeleiding in Den Haag wellicht een betere optie. Daarbij gaat het kind zelfstandig aan de slag met zijn of haar huiswerk, maar dan onder toezicht van onze begeleider. Deze zal het kind helpen voorbereiden, plannen en nog belangrijker: Focussen. Want zonder afleiding tijdens het maken van hun huiswerk presteren kinderen vaak al vele malen beter.

Meer informatie

Bijles in Den Haag voor de Cito Toets

Bijles Den HaagMoet uw kind binnenkort een Cito Toets maken? Heel spannend, want er hangt best veel vanaf. Als u wilt dat uw kind zo goed mogelijk scoort dan is onze bijles in Den Haag met betrekking tot het maken van dit soort toetsen een goed idee. We gaan tijdens deze uurtjes samen met het kind aan de slag met het maken van oefentoetsen. Op die manier leert het hoe dit soort toetsen zijn opgebouwd en hoe het de vragen kan opvatten. Soms zijn de vraagstellingen namelijk wat ingewikkeld, en moet een kind het meerdere keren lezen om te begrijpen wat ermee wordt bedoeld. Onze Cito Toets bijles in Den Haag is bedoeld om vertrouwd te raken met het concept van dit soort toetsen. Het kind leert bovendien wat het moet doen als die een vraag niet begrijpt en hoe het omgaat met de stress en tijdsdruk die erbij komen kijken. Niet in paniek raken is heel belangrijk voor een goed resultaat, en dus besteden we ook daar aandacht aan.

Bijles in Den Haag voor Nederlands als tweede taal

Woont u in de buurt van Den haag en wilt u graag uw Nederlands verbeteren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden persoonlijke begeleiding om uw niveau NT2 in Den Haag te verbeteren. We focussen ons daarbij zowel op de schrijfvaardigheid als de uitspraak, het is maar net waar u het meest mee worstelt. Deze vorm van bijles in Den Haag bieden we aan in groepjes van maximaal 4 personen en op verschillende niveaus. Zo helpen we u (of uw kind) zo snel mogelijk de taal eigen te maken, waardoor u makkelijker kunt deelnemen aan de maatschappij.

Neem contact op