Is huiswerkbegeleiding in Den Haag iets voor uw kind?

Sommige kinderen vinden het heel lastig om hun huiswerk te maken. Ze zijn snel afgeleid, kunnen niet zo goed plannen en missen een bepaalde structuur. Als dat bij uw kind ook het geval is dan kunt u het aanmelden voor onze huiswerkbegeleiding in Den Haag. Tijdens deze begeleiding gaat het kind op onze locatie zelfstandig aan de slag met diens huiswerk, maar bieden we waar nodig passende begeleiding. Dit kan voor twee of vier uur in de week, afhankelijk van hoeveel huiswerk het kind heeft. Tijdens deze huiswerkbegeleiding in Den Haag helpen we het kind met het maken van een goede planning, en houden we in de gaten of deze wordt gevolgd. Zo niet, dan kijken we hoe dat komt en wat het kind eraan kan doen om dat op te lossen. Aan de hand van diezelfde planning stellen we bovendien deadlines, en overhoren we de stof die het kind op dat moment moet kennen. Het huiswerk zelf wordt gecontroleerd op juistheid en inzet.

Meer informatie

Huiswerkbegeleiding in Den Haag biedt structuur

Huiswerkbegeleiding Den HaagDe belangrijkste reden dat ouders voor hun kind kiezen voor onze huiswerkbegeleiding in Den Haag is dat het voor structuur en rust zorgt. Op vaste tijdstippen aan het huiswerk werken is heel gezond voor het kind en bovendien de relatie met de ouder(s). U hoeft thuis niet meer te pushen en constant te controleren of het kind alles wel doet wat het moet doen en goed voorbereid is op toetsen. Dit doen wij namelijk voor u. Overigens betrekken we het kind heel erg in de planning en geven we het tijdens onze huiswerkbegeleiding in Den Haag veel input. We zijn namelijk van mening dat wanneer een kind zelf aangeeft wat het nodig heeft het veel gemotiveerder is om iets te doen.

Diverse vormen van bijles in Den Haag

Naast onze huiswerkbegeleiding in Den Haag bieden we ook diverse vormen van bijles in Den Haag, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Bijles is niet hetzelfde als huiswerkbegeleiding want er komt veel meer gerichte uitleg bij kijken. Het is bedoeld voor kinderen die moeite hebben met een specifiek vak en daardoor achterlopen met de lesstof. Wij bieden in dat geval de persoonlijke begeleiding en uitleg die het kind nodig heeft. Voor volwassenen is er bij ons de mogelijkheid om bijles NT2 in Den Haag te volgen, oftewel Nederlands als tweede taal. Deze bijles is er speciaal voor mensen (oftewel kinderen én volwassenen!) die in het Nederlands een taalachterstand hebben. We helpen ze met hun uitspraak, schrijfvaardigheid en het voorbereiden op eventuele inburgeringsexamens.

Neem contact op