Bijles NT2 in Den Haag

Wilt u graag uw Nederlands verbeteren in de regio Den Haag? Dan heeft u geluk, want wij bieden bijles NT2 in Den Haag, oftewel Nederlands als tweede taal. Deze bijles is bedoeld voor mensen die een andere taal als moedertaal hebben, en daardoor een taalachterstand in het Nederlands hebben. Dit kan een belemmering zijn in het dagelijks leven, bijvoorbeeld bij het doen van boodschappen, winkelen en naar de sportschool gaan. Het is erg lastig als u niet goed met andere mensen kunt communiceren. Als u om die reden uw Nederland wilt verbeteren dan is onze bijles NT2 in Den Haag iets voor u. We bieden deze bijles zowel aan volwassenen als aan kinderen aan, en in groepjes van maximaal vier personen. Bovendien worden de groepjes samengesteld aan de hand van het niveau. U krijgt de bijles dus samen met mensen die nagenoeg hetzelfde niveau Nederlands hebben.

Meer informatie

Bijles NT2 in Den Haag voor Nederlandse schrijfvaardigheid

NT2 Den HaagEen van de dingen waar we met onze bijles NT2 in Den Haag op focussen is schrijfvaardigheid. De Nederlandse spelling is vrij lastig, en zonder gerichte uitleg vinden veel mensen het moeilijk om onder de knie te krijgen. Onze leraren weten echter precies hoe ze u kunnen helpen de taal te leren, en leggen alles uit aan de hand van praktische voorbeelden. U leert zo dus gelijk allerlei woorden en zinnen die betrekking hebben op het dagelijks leven. Na een poosje zult u merken dat u gemakkelijker deelneemt aan sociale activiteiten en mensen beter begrijpt. Bovendien kunt u zichzelf beter verstaanbaar maken, want onze bijles NT2 in Den Haag focust zich uiteraard ook op de uitspraak. Weten wat u wilt zeggen en dit op de juiste manier uitspreken zijn namelijk twee verschillende dingen, en we weten allemaal hoe een moeilijke uitspraken het Nederlands kent.

Passende bijles en huiswerkbegeleiding in Den Haag

Los van de lessen NT2 in Den Haag die we op onze locatie bieden kunnen we kinderen ook helpen bij het maken van huiswerk of het inhalen van achterstanden bij bepaalde vakken. Ze kunnen bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding in Den Haag, wat erop gericht is ze structuur en focus te bieden bij het doen van hun huiswerk. Daarnaast bieden we een meer gerichte aanpak bij bepaalde vakken aan in de vorm van bijles in Den Haag. Dit is bedoeld voor kinderen die moeite hebben met specifieke vakken, waardoor ze achterlopen of constant onvoldoendes halen. Onze leraren helpen ze daarbij en bieden ze de persoonlijke begeleiding die ze nodig hebben.

Neem contact op